Χειροποίητες Σοκολάτες Αλέξανδρος

Σοκολάτες Αλέξανδρος

Ποιοι είμαστε

Η Alexandros Hand Made Chocolate είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία παραγωγής προϊόντων σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας, με ιστορία 17 ετών. Με σταθερή επένδυση στην εκπαίδευση και την αναζήτηση ξεχωριστών πρώτων υλών, η εταιρεία έχει αναπτύξει μοναδική στον κλάδο της τεχνογνωσία, προσφέροντας έτσι ευρεία γκάμα πρωτότυπων συνταγών που διευρύνουν τους γευστικούς ορίζοντες.

Σοκολάτες Αλέξανδρος
Σοκολάτες Αλέξανδρος

Εξειδικευμένες υπηρεσίες & Δίκτυο πελατών

Η ομάδα της Alexandros Hand Made Chocolate θέλει να μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία που έχει αποκτήσει στον κλάδο. Για το λόγο αυτό, παρέχει υποστήριξη σε τεχνικό και δημιουργικό επίπεδο στους πελάτες της, προσφέροντας μία εκτενή σειρά προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους αλλά και αναπτύσσοντας για αυτούς νέα προϊόντα βάσει συγκεκριμένων απαιτήσεων και προδιαγραφών, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία τους.

Έχοντας άριστη τεχνική κατάρτιση και όντας μόνιμα προσανατολισμένη στην καινοτομία και τη δημιουργία πρωτότυπων συνταγών, η Alexandros Hand Made Chocolate σήμερα προμηθεύει τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.

Σοκολάτες Αλέξανδρος
Σοκολάτες Αλέξανδρος

Ιστορία και όραμα

Μετά από εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της σοκολατοποιίας και της υψηλής γαστρονομίας στην Ιταλία και Γαλλία, ο Αλέξανδρος Δημητρίου επέστρεψε στην Ελλάδα με όραμα την εφαρμογή των σπουδών του ώστε να αναδείξει την πολυπλοκότητα των γεύσεων και των αρωμάτων της σοκολάτας, δημιουργώντας έτσι το 1999 την Alexandros Hand Made Chocolate.

Εγκαταστάσεις

Διατηρώντας αναλλοίωτο το πάθος για υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και με ανήσυχη διάθεση για δημιουργία, η εταιρεία -ανεπτυγμένη με ίδια κεφάλαια- αποτελεί σήμερα μία ευρωπαϊκών προδιαγραφών βιομηχανία παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων σοκολάτας, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και απασχολώντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία λειτουργεί από το 2002 με πιστοποιητικό HACCP (ISO 22000) –ένα διεθνές πρότυπο που εγγυάται την ασφάλεια των τροφίμων και τη συνεχή βελτίωσή της.

Σοκολάτες Αλέξανδρος
Σοκολάτες Αλέξανδρος

Στόχος

Στόχος της Alexandros Hand Made Chocolate είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων, η ανάπτυξη πρωτότυπων και πραγματικά μοναδικών συνταγών με άριστο γευστικό αποτέλεσμα. Στην επιδίωξη του στόχου αυτού, η Alexandros Hand Made Chocolate έχει αναπτύξει υψηλή τεχνογνωσία και εκτενή εμπειρία στην επεξεργασία της σοκολάτας, γεγονός που την τοποθετεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σοκολάτες Αλέξανδρος
Σοκολάτες Αλέξανδρος

Τεχνογνωσία

Η ομάδα της Alexandros Hand Made Chocolate εκπαιδεύεται συνεχώς και ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναζητώντας τα καλύτερα υλικά ως πρώτες ύλες και σπάνιες γεύσεις ως έμπνευση, με στόχο να δημιουργήσει αποκλειστικές συνθέσεις σοκολάτας, με πρωτότυπα συστατικά και εξαιρετικής ποικιλίας κακάο από όλο τον κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *