Η Οικογένεια Σαβιολάκη, είναι μια από τις παλαιότερες μελισσοκομικές οικογένειες της Κρήτης και της Ελλάδας, με παράδοση πάνω από 250 χρόνια. Με τέχνη και γνώση που μεταφέρεται με μυστικότητα και ευλάβεια από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα και βασική αρχή, την συλλογή της υψηλότερης ποιότητας μελιού και την ήπια επεξεργασία του, καταφέρνουμε να διατηρήσουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά του, την αυθεντική του γεύση και το μοναδικό του άρωμα.

Το «Μέλι Σφακιανό» και το «Cretan Honey» της Οικογένειας Σαβιολάκη, συλλέγονται από την περιοχή των Λευκών Ορέων, σε υψόμετρο που φτάνει έως τα 1.500 μέτρα. Σε έναν τόπο αγνό και παρθένο. Μοναδικής φυσικής ομορφιάς και αξίας. Σε μια περιοχή προστατευόμενη από το Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία, λόγω των σπάνιων ενδημικών ειδών, φυτών και ζώων. Περιοχή της NATURA και του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς.

μελι σφακιανο

Το μέλι μας συλλέγεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από το θυμάρι, ένα μοναδικό αρωματικό φυτό του τόπου μας. Το θυμαρίσιο του οποίου η ποσότητα είναι περιορισμένη σε σχέση με άλλα είδη, θεωρείται μοναδικό για το άρωμα του και την γεύση του. Έχει υψηλή θρεπτική αξία λόγω των τονωτικών και αντισηπτικών του ιδιοτήτων, δρα προληπτικά σε καρδιαγγειακές διαταραχές και έχει ευεργετική δράση σε παθήσεις του ουροποιητικού και πεπτικού συστήματος.

Εκτός από τα εξαιρετικά μέλια την ποικιλία προϊόντων της Οικογένειας Σαβιολάκη συμπληρώνουν τα λουκούμια φτιαγμένα με παλιά μοναδική παραδοσιακή συνταγή. Εμπλουτισμένα με θυμαρίσιο μέλι Cretan Honey που του δίνει το πιο τέλειο άρωμα. και οι μπάρες δημητριακών με Χαρουπόμελο και Σταφίδες και με Μέλι και Ταχίνι, οι οποίες  αποτελούν το ιδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους, ενώ κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν και ένα υγιεινό πρωινό.

Έδρα της εταιρίας μας είναι στην Ανώπολη Σφακίων. 84 χιλ νότια της πόλης των Χανίων της Κρήτης, σε ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις εθνικές και διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *