Η Εταρεία

Κρητικά Βότανα ILIOSTASIO

Κρητικά Βότανα ILIOSTASIO

Ζώντας ανάμεσα στα μυστικά υλικά της Κρητικής Φύσης, δυο «αξάδες» όπως φωνάζουν στα μέρη μας τα ξαδέλφια, συναντήσαμε την ιδέα να προσφέρουμε στα νοικοκυριά αγνά και παραδοσιακά προϊόντα ιδιαίτερης γεύσης, όπως τα έχουμε συνηθίσει στο χωριό μας το Κυπαρίσσι Ηρακλείου.

Από εδώ λοιπόν ξεκινήσαμε. Αφετηρία μας τα Κρητικά Βότανα Iliostasio, «παιδιά» κι αυτά της ένωσης που πετυχαίνουν στην Κρήτη χιλιάδες χρόνια τώρα η Γη, ο Αέρας και ο Ήλιος.

Ονομάσαμε την προσπάθειά μας «Ηλιοστάσιο» με την ελπίδα να δώσουμε το στίγμα των Εποχών που αλλάζουν,αρκεί να το αποφασίσουμε και να δουλέψουμε γι’αυτό.

Εγκαταστήσαμε το 2012 τις πρώτες πειραματικές καλλιέργειες αρωματικών φυτών και βοτάνων.Την επόμενη χρονιά πολλαπλασιάσαμε τις εκτάσεις, προσθέτοντας καθημερινά την επιστημονική γνώση, την αγάπη και τις παραδόσεις που ακούμε εδώ από τα παιδικά μας χρόνια.Με την κατασκευή μιας μικρής μεταποιητικής μονάδας αρωματικών φυτών, μας δίνεται πλέον η ευχαρίστηση, αφού συλλέξουμε με προσοχή τα καλύτερης ποιότητας μυριστικά, να τα επεξεργαζόμαστε με φυσικές διεργασίες και να τα συσκευάζουμε για να φθάνουν κοντά σας χωρίς να χάνουν την ακριβή τους κληρονομιά.

Στον δρόμο που ανοίγουν τα πρώτα προϊόντα μας, υποσχόμαστε σύντομα να ακολουθήσουν και άλλα.

«Μυρίζοντας» πάντα το άριστον!

Κώστας και Γιάννης Φραγκιαδάκης

Βότανα Ηλιοστάσιο
Βότανα Ηλιοστάσιο
Βότανα Ηλιοστάσιο

Το Όραμά μας

Να προσφέρουμε στα νοικοκυριά παραδοσιακά κρητικά βότανα, ιδιαίτερης και ξεχωριστής γεύσης όπως τα έχουμε συνηθίσει στο χωριό μας.

Οι Αξίες μας

  • Καλλιεργούμε (τα βότανα) στην κρητική γη.
  • Διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, δίνοντας έμφαση στις διεργασίες επεξεργασίας.
  • Αποθηκεύουμε και συσκευάζουμε σε ιδανικές συνθήκες.
  • Στην προσπάθεια μέγιστης διασφάλισης της ποιότητας μας, εφαρμόζουμε ΕΝ ISO 22000 : 2005.
  • Στην ανάγκη έγκυρης ενημέρωσης του καταναλωτή για την χρήση και τις ιδιότητες των προϊόντων μας, αλλά και για την βελτίωση τους, συνεργαζόμαστε σε μόνιμη βάση με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό.
Βότανα Ηλιοστάσιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *