Οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης αλλά και της λιανικής πώλησης τροφίμων θα βρουν στο Παντοπωλείο σέσουλα μας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως ρύζι, όσπρια, μπαχαρικά, αλεύρι κ.α σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Ρύζι Χονδρική

ρυζι χονδρικη

Μπορείτε να βρείτε ποικιλία από ρύζια ΑΑ Ποιότητας από Έλληνες παραγωγούς όπως Καρολίνα, Μπόνετ, Καστανό Ρύζι κ.α. Επίσης θα βρείτε και εξωτικά ρύζια από κάθε γωνιά της γης όπως Μπασμάτι, Τζάσμιν κ.α καθώς και γευστικό Άγριο Ρύζι.

Όσπρια Χονδρική

οσπρια χονδρικη

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία οσπρίων απο επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και απο μικρούς παραγωγούς. Όλα τα όσπρια είναι βραστερά και νόστιμα. Επίσης θα βρείτε όσπρια από όλη τη γη όπως Ροβίτσα, Κόκκινα Φασόλια, Μαύρα Φασόλια κ.α.

Μπαχαρικά Χονδρική

μπαχαρικα χονδρικη

Μπαχαρικά και Αρωματικά Φυτά, φρεσκοκομμένα και υψηλής ποιότητας τόσο από την Ελλάδα όσο και μέρη εξωτικά. Κουρκουμάς, Κανέλα Κεϋλάνης, Καπνιστή Πάπρικα κ.α. Δείτε επίσης τα Ανατολίτικα μείγματα μας.

Αλεύρι Χονδρική

αλευρι χονδρικη

Από το διάσημα Αλεύρι Κούλα και το σκληρό Αλεύρι Λήμνος μέχρι και τα ποιο ιδιαίτερα άλευρα όπως το Αλεύρι Φαγόπυρου, Αλεύρι Ολικής Άλεσης, Αλεύρι Σίκαλης και πολλά άλλα θα βρείτε στη ποικιλία των άλευρων της σέσουλας.

Μέλι Χονδρική

Μελι Χονδρικη

Θα βρείτε όλη τη σειρά από το Μέλι Σερρών όπως Μέλι Κουμαριάς, Ανθόμελο, Πευκόμελο, Μέλι Ερείκης, Γύρη κ.α Καθώς και Κρητικό Θυμαρίσιο Μέλι όπως το Μέλι Σφακιανό της Οικογένειας Σαβιολάκη με την απίστευτη γεύση του.

Ζυμαρικά Χονδρική

Ζυμαρικα Χονδρικη

Ζυμαρικά και Τραχανάς χειροποίητα και παραδοσιακά παρασκευασμένα με αγνά υλικά σε μικρά οικογενειακά εργαστήρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από συνταγές των γιαγιάδων μας.

Για τα περισσότερα προϊόντα μας δεν απαιτείται ελάχιστη παραγγελία (εξαιρούνται ορισμένα για λόγους ορθής μεταφοράς και ιχνηλασιμότητας προϊόντος) ενώ αποστέλλονται με μεταφορική τα επιλογής σας ή με συνεργαζόμενη με εμάς μεταφορική σε όλη την Ελλάδα.Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας για όλα τα επαγγελματικά τους θέματα όπως προβολή, κοστολόγηση, συντήρηση κλπ.
Αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για θέματα χονδρικής συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 6972-036-971

Φόρμα Επικοινωνίας

Δεν βρέθηκαν πεδία.
Παντοπωλειο σεσουλα