Συνταγή για Italian Seasoning
Συνταγές

Συνταγή για Italian Seasoning

Κερδίστε 5 πόντους σχολιάζοντας το άρθρο

Συνταγή για Italian Seasoning.

Ένα από τα μείγματα που χρησιμοποιούνται, τελευταία, είναι το Italian Seasoning. Ουσιαστικά είναι ένα μείγμα αρωματικών φυτών, κυρίως αλλά και μπαχαρικών. Στην Ιταλία δεν θα βρείτε να κυκλοφορεί το Italian Seasoning καθότι το μείγμα αυτό χρησιμοποιείται εκτός Ιταλίας και κυρίως στην Αμερική, για να αρωματίσουν πιάτα της Ιταλικής, Ελληνικής και εν γένει της Μεσογειακής κουζίνας. Το Italian Seasoning είναι ιδανικό για συνταγές με κοτόπουλο, λαζάνια, σπαγγέτι, μελιτζάνες, κολοκυθάκια και όλα τα λαχανικά. Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για το Italian Seasoning, η δική μας προτεινόμενη συνταγή είναι :

Υλικά

3 κουταλιές σούπας αποξηραμένο βασιλικό

3 κουταλιές σούπας ρίγανη

2 κουταλιές σούπας αποξηραμένο θυμάρι

2 κουταλιές σούπας αποξηραμένο δενδρολίβανο

1 κουταλιά σούπας αποξηραμένο δυόσμο

1 κουταλιά σούπας σκόνη σκόρδου

1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κρεμμυδιού

Μισό κουταλάκι αλάτι

Μισό κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Μισό κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο (καυτερό ή γλυκό ανάλογα εαν θέλετε να είναι πικάντικο ή οχι)

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο Μούλτι και τα ανακατεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Αποθηκεύουμε το μείγμα σε αεροστεγές δοχείο και μπορεί να διατηρηθεί περίπου για 6 μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *